Nieuws

 

Ik doe mee aan “duurzame dinsdag” een soort wedstrijd wie het best scoort op duurzaamheid. Er zijn verschillende categorieën.

Beste dhr. Theo van Lieshout,

Jouw ingediende duurzame idee “zelf je huis energieneutraal maken” is geaccepteerd en vanaf nu zichtbaar op de website duurzamedinsdag.nl.

Met vriendelijke groet,

duurzamedinsdag.nl

———————————————————————————————–Westfriese Duurzame Huizenroute op zaterdag 25 mei

Wil je ontdekken hoe een duurzame woning er van binnen uitziet? Kom zaterdag 25 mei van 11:00 – 15:00 naar de eerste editie van de Westfriese Duurzame Huizenroute. Huiseigenaren van duurzame woningen delen hun ervaringen en stellen hun woning open voor bewoners uit de regio.

Er zijn verschillende type woningen te bezoeken. Van tussenwoning tot Tiny house en van monument tot woonboot. De duurzame maatregelen variëren van goede na-isolatie tot zonneboilers en warmtepompen. Sommige woningen zijn inmiddels van het aardgas af. Het evenement is een initiatief van de Westfriese gemeenten, het Duurzaam Bouwloket en de Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord.

 

Advies van Duurzaam Bouwloket

Heb je vragen over het energiezuinig en aardgasvrij maken van jouw woning of wil je meer informatie over duurzaamheidsmaatregelen? Tijdens de Westfriese Duurzame Huizenroute zijn onafhankelijke adviseurs van het Duurzaam Bouwloket aanwezig op een trefpunt in de regio.

———————————————————————————————–