Advies algemeen

Graag wil ik het dringende advies geven om de website in een vaste volgorde te lezen:

Het menu is bewust in het stappenplan volgorde geplaatst. Volg het menu, afhankelijk van je scherm, van links naar rechts of van boven naar beneden. De onderwerpen zijn zeer samenhangend,  de volgorde is dan net zoals het project uitgevoerd moet worden.  Elke stap die gemaakt wordt heeft weer invloed op de volgende stap ernaast. Op de website wordt alles in het algemeen behandeld. Cherrypicking geeft niet de samenhangende benodigde informatie, het is geen kookboek waar je een recept uitzoekt. De context is erg belangrijk !!

Heeft het je interesse gewekt, lees dan een van de boeken waarin alle onderwerpen besproken worden zoals berekeningen voor warmteverlies, eerder gasverbruik, benodigd vermogen of energie, waterflow door de verwarming enz. Ook worden daarin voorbeelden gegeven van creatieve oplossingen die wellicht ook bruikbaar zijn voor je eigen project.

Wil je echter een persoonlijk advies , een presentatie (gemeente/bedrijven) of een gast college (scholen), volg dan een van bovenstaande links of kijk in het submenu van “informatie”.